2009. március 4., szerda

Hízókúra - másfeledik felvonás.... a visszaesés

Ma próbaként ráálltam a mérlegre, bár megfogadtam, hogy mindig csak a hét utolsó napján nézem meg éppen aktuális súlyomat, dehát nőből vagyok, nem bírtam ki.

Így utólag azt mondom, hogy inkább nem kellett volna.


Eredmény: -0,4 kg


Ez azt jelenti, hogy a kiinduló súlyomhoz képest, másfél hét alatt csak 10 dkg-ot "sikerült" híznom.

Ez elég elkeserítő ahhoz képest, hogy mennyit eszem egy nap.

A kakaó reggel, aztán a szendvics, aztán ebédig nasi, aztán ebéd, ebéd után nasi és gyümölcs, és itthon a vacsora. A fogyókúrázók kedvéért inkább nem is számolom össze, hogy ez mennyi kalória, de valószínüleg kitesz két embernek való napi mennyiséget is.


Sajnos a súlyom ingadozásában nagy szerepet játszik a stressz, ami sosem került el túl messzire, csak néha több van belőle a kelleténél.


Ma egy őrült autós segített "visszanyerni" a súlyomat (na nem azt mondom, hogy mind a 40 dkg ezért ment le rólam, de közrejátszott). Egy akkora kaviccsal sikerült üstökösként eltalánia a kicsi kocsimat, hogy a kráter, amit a becsapódás okozott újraformázta a drágaságom szélvédőjének domborzati viszonyait.


Szóval ez az apró momentum a vérnyomásomat fel, a súlyomat pedig letornázta. Tovább rontott a helyzeten, hogy a talajrendezés nem két fillérbe került. De a lényeg, hogy imádott kicsi kocsim régi pompájában tündököl, és csak egy kis szexepillel lett gazdagabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése